Gündem

Moonfall (2022)

Moonfall film izle ülkemizde 4 Şubat 2022 tarihinde vizyona girmiştir. Yapımın dili İngilizcedir. Film aksiyon, macera ve bilim kurgu kategorilerinin her birinde yerini almıştır. 2 saat 10 dakika süren film şu ana kadar 5.3 değerinde IMDB puanı almıştır.

Yapımın yönetmeni Beyaz Saray Düştü, 2012 ve Yarından Sonra gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış olan Roland Emmerich’dir. Senaryoda ise Roland Emmerich de dahil 3 isim yer almıştır. Diğer iki senarist Tükeniş ve High Value Target filmlerinin senaristi Spenser Cohen ve M.Ö. 10.000 filminin senaristi olan Harald Kloser’dir. Oyuncu kadrosunda yer alan isimler X-Men 2 ve John Wick 3: Parabellum filmlerinde oynayan Halle Berry, 2013 yapımı Korku Seansı ve Aquaman filmlerinde yer alan Patrick Wilson, birçoğumuzun Samwell Tarly rolüyle tanıdığı, Game of Thrones dizisinde yer alan John Bradley, Looking for Alaska dizisinde ve Dünyanın Bütün Parası filminde oynnayan Charlie Plummer, Fury ve Ant-Man ve Wasp filmlerinde oynayan Michael Peña, 2014 yapımı Yasak Bölge film oynayan Carolina Bartczak, Yellowstone dizisinde oynayan Kelly Reilly ve daha fazlasıdır.

Bizi uzayın derinliklerine götüren film Ay’a odaklanmaktadır. Ay bir şekilde kendi bulunduğu yörüngeden çıkmıştır ve başka bir yörüngeye girmiştir. Lakin bu durum insan oğlunun yaşadığı Dünya için oldukça büyük bir tehdit yaratmıştır. Çünkü Ay’ın girdiği yörünge Dünyaya çarpacak olan bir yörüngedir. Bu durumu engelleyebilmek için acilen bir şeyler yapılması gerekmektedir. Yoksa ay dünyaya çarpıp bütün bir canlı yaşamına son verecektir. Bunun üzerine çalışmalar yapılmaya ve fikirler üretilmeye başlanır. Bunun için bir astronot ve ona inanıp belli başlı fikirleri olan birkaç kişi bir araya toplanır. Ellerindeki her şeyi kullanıp bir çözüm bulmaya odaklanırlar. Peki denedikleri şeyler felaketi durdurmayı başarabilecek mi?

Moonfall filmine Türkçe dublaj seçeneğiyle sitemizde kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Film ayrıca 4K kalitesiyle yerini almıştır. Keyifli seyirler.

https://www.fullhdfilmizlesene.pw