Magazin

Hande Şan’dan Z kuşağının yeni şarkısı “Hadi Eyvallah”

Volkan Konak, Murat Başaran, Rafet El Roman, Betül Demir, Ziynet Sali, Emel Müftüoglu, Gökhan Tepe, Zeliha Sunal,......

Volkan Konak, Murat Başaran, Rafet El Roman, Betül Demir, Ziynet Sali, Emel Müftüoglu, Gökhan Tepe, Zeliha Sunal,…

Volkan Konak, Murat Başaran, Rafet El Roman, Betül Demir, Ziynet Sali, Emel Müftüoglu, Gökhan Tepe, Zeliha Sunal, Ahmet Selcuk İlkan, Yeşim Salkım, Mirkelam ve son 10 yıldır ise Rock müziğin sevilen grubu GRİPİN de Keman Sanatçısı ve back vokal olarak sahne alan HANDE ŞAN sözü SUMRU BUYURAN’a bestesi kendisi ve tek yumurta ikizi olan kardeşi GÖRKEM OKER’e ait “HADİ EYVALLAH” adlı şarkısı ile müzik camiasında solist olarak yerini aldı.

1984 yılında İstanbul’da tek yumurta ikizlerinden Kız çocuğu olarak dünyaya gelen HANDE ŞAN, ikizi ile birlikte 3 yaşında iken müzikle tanıştı.
Yine 12 yaşında  ikizi ile birlikte İstanbul Teknik üniversitesi devlet  konservatuarına girdi. Keman ile ilk kez orada tanıştı ve O yıllardan bugüne kadar da çalmaya devam ediyor. Üniversite yıllarında kısa bir dönem solistlik yaparken Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ile yolu kesiştikten sonra bir çok ünlü isme sahnede eşlik etti. Son 10 yıldır da ailem dediği GRİPİN  grubu ile profesyonel sahne hayatı devam ederken, oğlu ÖMER AREL ŞAN’a kalıcı bir miras bırakmak adına solist kimligi ile “HADİ EYVALLAH” adını verdiği ilk teklisi ile merhaba dedi.

HANDE ŞAN “HADİ EYVALLAH” adlı şarkısının insanların hayattan, aşktan,  yaşadığı tüm baskılardan sıkılıp, uzaklaşıp, kaçmak, herşeye eyvallah dediği bir şarkı olarak değerlendirirken. Z kuşağına hitap ettiğini de dile getiriyor.

HANDE ŞAN “HADİ EYVALLAH” şarkısının stüdyo aşamasında ise, METEHAN KÖSEOĞLU,  GÖRKEM OKER, YALÇIN YILDIRIM gibi bir çok değerli müzisyenler ile çalıştı.

Yaşar Kekeva Plakçılık etiketi ile müzikseverler buluşan HANDE ŞAN  HADİ EYVALLAH” ın süpervizörlüğü NİDA ŞAN, video klibinin yönetmeliği VAHAP ŞEN yaparken Fotoğraflar ise KEMAL KEKEVA tarafından çekildi.