Gündem

ÜNLÜ YÖNETMEN ERDAL GÜRBÜZ

Adından sıkça söz edilen ve yaptığı her işle zirvelerden düşmeyen başarılı yönetmen Erdal Gürbüz Amerikanın Sinema sektörü devlerinden olan Amc Gruba bağlı 2 Şubesini satın aldı.

AMERİKANIN EN BÜYÜK 2 SİNEMASININ SAHİBİ

Florida’da Çok tutulan ve binlerce film severe ev sahipliği yapan Amc Classic Boulevard 10 ve Amc Orange Park 24 sinemalarını ihale ile satın aldı. Amerikalıların en çok uğrak noktası olan Amc Theatre sinemalarının en çok talep gören bu iki sinema ve tiyatro salonlarına bir türk eli değmesi şimdiden merak uyandırdı.

Film Sektörüne Can veren önemli yönetmenler arasında gösterilen Erdal Gürbüz Amc Theatre grubunun en büyük 2 sinemasıyla film severlere çok şey katmaya şimdiden hazırlanıyor. ERDAL GÜRBÜZ KİMDİR Erdal Gürbüz Beyaz perdenin en çok aranan yönetmeni ve Genel koordinatörüdür. 10/11/1989 yılında isviçrede dünyaya gelen ve ilk ve orta okulunu burada tamamlayan erdal, Üniversite tahsilini orta doğu teknik üniversitesi jeoloji mühendisliği fakültesinde tamamlamıştır.

Setlerde kablo toplayarak mesleğe başlayan Gürbüz, Azmi ve hırsı ile kısa Zamanda genel koordinatörlüğe kadar yükselmiştir. sayısızca ödüllere layık görülen Erdal Gürbüz Sırasıyla, 2019 Uluslararası En iyi yönetmen ödülü, 2020 Yılı Amerikanın En iyi yönetmeni Ödülünü almıştır. Amerika Newyork Film akademisi ve Londra Film akademilerinde üst düzey Eğitim almıştır. 40’a yakın hit klibe imza atan Erdal Gürbüz, Çektiği Atatürk ve Cumhuriyet reklamlarıylada her daim zirvede kalmayı başarmıştır. Setlerde az konuşup, Çok dinleyen bir adam olarakta bilinen Erdal Gürbüz Her oyuncunun çalışmak istediği bir hoca haline gelmiştir.