Gündem

Cinsel Problem

İnsanların günlük yaşamlarında karşılaması gereken temel haklarından birisi de cinsel sağlıktır. Cinsen sağlık her birey için temel sağlık alanlarından birisidir.

Cinsel sağlık insanların duygusal sağlık ve refahları ile toplumların sosyal ve ekonomik yönden gelişimleri için önemli bir alandır. Bireylerde yaşanan cinsel problemler hem ruhsal sağlık açısından hem de fiziksel açıdan önemli bir etkiye sahiptir. Birçok olumsuz etkisi bulunan cinsel problemlerin başlıca tedavi yöntemlerinden birisi olan hipnoterapi için Mustafa Gülşen e ulaşabilirsiniz.

Cinsel problemler hem erkek hem kadın bireylerde görülebilmekte olup birçok türü bulunmaktadır. İlk olarak bir problemin cinsel problem olarak adlandırılması için en az 6 ay boyunca devam etmiş olması gerekmektedir. İnsanlarda genel olarak görülen cinsel problemlerin başında ağırı cinsel birleşme hastalığı olan disparoni, vajinusmus, cinsel isteksizlik, orgazm olmama hastalığı olan anorgazmi, erken veya geç boşalma, sertleşme bozukluğu bulunmaktadır.

Cinsel problemlerin oluşmasında fiziksel ve psikolojik birçok etken bulunmaktadır. Fiziksel nedenlerin başında yaş, damar sertliği, kalp böbrek karaciğer hastalıkları, tansiyon, nörolojik ameliyatlar, omurilik ile ilgili yaralanmalar, alkol sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar yer almaktadır. Psikolojik nedenlerin başında aşırı stres, depresyon, çocukluk döneminde yaşanan travmalar, duygusal problemler, cinsel yönelim, cinsel konuda bilinçsizlik, cinsellik ile ilgili endişeler ve ilk cinsel ilişkide yaşanan travmalardır.

Cinsel problemler ilaç, psikoterapi ve hipnoterapi ile tedavi edilebilmektedir. Cinsel problemler için porno en iyi tedavi yöntemlerinden biri olan hipnoterapi de başarı oranı çok yüksek olup sizler de bu konuda sıkıntı çekiyorsanız ve tedavi olarak başarılı olmak istiyorsanız Mustafa Gülşen e ulaşabilirsiniz.

Hipnoterapist Mustafa Gülşen

İletişim 0 531 797 2020

İstanbul Beylikdüzü SKYPORT rezidans ve Yenibosna Dünya Ticaret Merkezi