Magazin

Muhammed Aykut “Başarının sırrı çok çalışmak”

Gönüllere taht kuran “Sevmedim Deme” filmimin yapımcısı Muhammed Aykut ile kısa bir söyleşi… Başarı mücadelesi veren iki...

Gönüllere taht kuran “Sevmedim Deme” filmimin yapımcısı Muhammed Aykut ile kısa bir söyleşi…
Başarı mücadelesi veren iki gencin hikâyesini anlatan film daha ilk haftadan gönüllere taht kurmayı başardı.. Büyük beğeni kazanan “Sevmedim Deme” filminin yapımcısı ve aynı zamanda Mahzen Media yönetim kurulu üyesi olan Muhammed Aykut yaptığı açıklamada ;“Filmin yapım sürecinde benim açımdan bir zorluk olmadı açıkçası. Oldukça da şanslı olduğumu düşünüyorum. Hayatta her ne kadar başarım varsa, en büyük sebebi vizyonel düşünmem, şablonların ötesinde ve öyle hareket edebilecek cesaretimin olmasıdır. İzlenilenin ötesinde arka planında, mutfağında olmak bambaşka bir duygu…Bu çok daha heyecan verici. Türkiye’nin en iyi senaryo yazarları ile birlikte çalışıyorum. “Sevmedim Deme” filmimizin diğer yapımcısı sevgili Ömer Bulut ile tüm ekibi bir araya getirdik ve kocaman bir aile olduk. Herkes her şeyi öğreniyor böylece, kendi konusu olmasa bile… Mahzen Media tecrübelerin, yeteneklerin buluşma noktası, şirketi diyebiliriz. Dönem dönem toplanıp yeni projeler için çalışmalarımızı değerlendiriyoruz…”

Muhammed Aykut son olarak “Yeni bir projemiz hatta projelerimiz var. İlk defa sizinle paylaşıyorum… Kahkaha tadında tatlı bir işe gireceğiz yakın zamanda…”diyerek yeni projelerinin müjdesini verdi.