Gündem

Berkan Karahan’dan deprem bölgesine büyük yardım

Berkan Karahan ve ailesi örnek bir davranış sergileyerek tüm Türkiye’yi ve dünyayı yasa boğan deprem sonrasında depremzedelere......

Berkan Karahan ve ailesi örnek bir davranış sergileyerek tüm Türkiye’yi ve dünyayı yasa boğan deprem sonrasında depremzedelere…

Berkan Karahan ve ailesi örnek bir davranış sergileyerek tüm Türkiye’yi ve dünyayı yasa boğan deprem sonrasında depremzedelere 500.000₺ bağış yaptı.

Konu hakkında basına çok kısa bir açıklama yapan Berkan Karahan ”Ben ve ailem yaşanan depremden dolayı çok üzgün olduklarını ve bu yaranın hep birlikte sarılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Berkan Karahan Kimdir?

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve hayranları için çeşitli gönderiler paylaşan oyuncu Berkan Karahan, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi oldu. Gerekli eğitimleri aldıktan sonra oyunculukla ilgili gelen teklifleri değerlendireceğini ifade eden Berkan Karahan, ajanslardan teklifler aldığını da belirtti.

Gelen teklifler sonrasında magazin basınına kısa açıklamalarda bulunan Berkan Karahan “Biliyorsunuz, sosyal medya çok aktif bir şekilde kullanılıyor. Birçok şeye de sosyal medya platformları üzerinden ulaşıyoruz. Bu nedenle aslında sosyal medya kullanmak, kişinin sesini duyurması için önemli. Bir alanda başarılı olduğunuzu düşünüyorsanız, sosyal medya platformları üzerinden sesinizi geniş kitlelere ulaştırabilirsiniz. Ben de temel olarak sosyal medyayı bu amaçla kullanıyorum. Ayrıca özellikle Instagram’dan hayranlarıma ulaşma şansı elde ediyorum.” dedi.

“Instagram’da hayranlarım içinçÇeşitli paylaşımlarda bulunuyorum!”

Instagram’ı aktif bir şekilde kullanan ve çeşitli paylaşımlarda bulunan Berkan Karahan, “Instagram üzerinden hayranlarıma ulaşabiliyorum. Onlardan çeşitli dönüşler alıyorum. Benimle ilgili eleştirilerde bulunuyorlar. Bunların her biri gerçekten çok önemli. Açıkçası sosyal medya platformlarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sonuçta sizi seven ve sizin gelişmenizi isteyen insanlara ulaşabiliyor, eksik yönlerinizi keşfedebiliyorsunuz. Ayrıca milyonlarca insanın Instagram kullandığı biliniyor. Geniş bir kitleye ulaşmak istiyorsanız, size yardımcı olan araçlara kullanmanız gerekiyor.” ifadelerinde bulundu.

“Oyunculuğu seviyorum, bu alanda çalışmalarımı sürdürüyorum!”

Oyunculuğun çok özel bir alan olduğunu belirten Berkan Karahan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. “Oyunculuk, farklılık gerektiren bir alan. Olaylara farklı bir yönden bakıyor olmanız gerekiyor. Bu nedenle diyebilirim ki kendinizi bir şekilde geliştirmelisiniz. Böylelikle işinizi çok daha profesyonel bir şekilde yapma şansı elde edebilirsiniz. Ben de oyunculukta istediğim konumda olabilmek için çalışmalarımı yoğunlaştırıyorum. Eğitimlerimi sürdürüyor ve oyunculukta başarılı elde edebilmek için elimden geleni yapıyorum. Aslında bu kadar yoğun bir şekilde çalışmamın temel sebebi oyunculuğu seviyor olmam. Bu alanı seviyor, mesleğimde ilerlemek istiyorum. Dolayısıyla çalışmalarımı eksikliklerime göre ilerlettiğimi söyleyebilirim. Her meslekte olduğu gibi oyunculukta da iyi yerlere gelebilmek, yoğun ve doğru bir çalışmayı zorunlu kılıyor!” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.