Gündem

Abdulkadir Duyan “Dubai’de yatırım zamanı”

Sense V projesiyle son dönemin en çok konuşulan iş insanlarından birisi olan Abdulkadir Duyan başarılarını perçinlemeye devam......

Sense V projesiyle son dönemin en çok konuşulan iş insanlarından birisi olan Abdulkadir Duyan başarılarını perçinlemeye devam…

Sense V projesiyle son dönemin en çok konuşulan iş insanlarından birisi olan Abdulkadir Duyan başarılarını perçinlemeye devam ediyor.

Abdulkadir Duyan’ın Ankara’nın çehresini değiştiren Sense V projesine hem yurt içinden hem yurt dışından yatırımcıların ilgisi devam ediyor. Özellikle Arap iş insanları Abdulkadir Duyan’ın bu projesine yatırım yaparken kendi ülkelerindeki projelerinde yer almasını istiyor.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Mardinli iş insanı Abdulkadir Duyan “Sense V projemize hem yurt içinden hem yurt dışından yoğun talep oldu. Tabi yurt dışından gelen taleplerin haricinde bazı iş insanları da kendi ülkelerinde yapmayı düşündükleri projelerin başında beni görmek istemelerini söylemesi benim açımdan gurur verici bir olay” dedi.
Açıklamalarına devam eden Abdulkadir Duyan “Yurt dışında yapacağımız projeler aynı zamanda ülkemize ekonomik olarak katkıda bulunmamı sağlayacak. Bunların yanında kalıcı projelerle anılmak ayrı bir mutluluk veriyor. Ankara’daki projemizi gören bir çok yatırımcıdan daha sonra teklifler geldi ve bunları değerlendirmeye aldım. Kısa bir süre içinde de yurt dışından bir projeye start vermeyi düşünüyorum” diyerek açıklamasını tamamladı.

Abdulkadir Duyan Kimdir?

Mardinli başarılı iş insanı Abdulkadir Duyan 08.02.1993 tarihinde Mardin’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini tamamlayan Abdulkadir Duyan 2016 yılında ticaret hayatına atılmış, ithalat, ihracat, inşaat, gıda ve turizm dallarında sektörün önce gelen firmalarında görev almıştır.
Çok genç yaşta Duysan Un Fabrikası CEO’luğuna atanan Abdulkadir Duyan daha sonra Velovis İnşaat firmasının da başına geçmiştir. Abdulkadir Duyan Velovis İnşaat Firması ile Ankara’nın çehresini değiştiren Sense V projesi ile kısa sürede iş dünyasında büyük ses getirmiştir.